Så fördelaktigt är det att vara bemanningssjuksköterska

Om du vill arbeta på en specialinriktad vårdinrättning eller jobba mer mot hälsa och välmående ska du testa att vara bemanningssjuksköterska. Då kan du själv välja vilka uppdrag som du ska ta. Dessutom kan du få mer pengar i plånboken och mer tid för återhämtning.

Att arbeta som sjuksköterska idag är inte helt enkelt. Det är ofta underbemannat på olika vårdinrättningar vilket lägger stor press på sjuksköterskorna som finns på plats. Det kanske inte alls är som du trodde det skulle bli när du studerade. Om du har drömmar och tankar på att arbeta med hälsa och välmående kan du välja att bli bemanningssjuksköterska. Gå in på https://www.curaliv.se/bemanningsforetag-sjukskoterska/ om du är sugen att vidga dina vyer och jobba på en klinik du själv valt. Det finns många mindre aktörer som fokuserar på hälsa och välmående som exempelvis kliniker med funktionsmedicin som huvudområde. Du kan alltid kontakta dem för att höra vad de skulle kunna erbjuda just dig.

“Hon får högre lön och känner sig mer uppskattad på jobbet.” Läs mer här

Höj din lön som bemanningssjuksköterska

Den stora fördelen med att jobba som bemanningssjuksköterska är just att du kan få bättre betalt och mer fritid på samma gång. Du slipper oroa dig för indragen semester och långa arbetspass som avlöser varandra. Många som väljer att bli bemanningssjuksköterska kan inte tänka sig att gå tillbaka till regionen när de väl lämnat. Sannolikheten att behovet av bemanningssjuksköterskor skulle minska eller avta är liten eftersom många inte trivs att arbeta hos landets regioner. Det syns även tydligt i regionernas ekonomi att mer pengar läggs på bemanningssjuksköterskor.